09 April 2012

bukan pasal Najwa Latiff kalah , Haris menang

kalau dah tahu kau tak nak kena langgar , kenapa mesti duduk tengah jalan

dah tahu tak nak mati , kenapa mesti terjun bangunan . ape kau terror sangat ? badan kau macam tilam ?

dah tahu tak reti main bola , kenapa mesti nak jadi kapten posisi defend lagi 

kan orang pernah kata , tak boleh kotakan janji , jangan lah pepandai tabur tebu tepi bibir besar negro kau tu

rasa-rasa tak nak hati sakit , jangan lah menaruh harapan tinggi twin tower

dah tahu tak nak terluka , jangan lah menanti sesuatu yang tak pasti

kalau tak mahu menangis , kenapa mesti  terlalu sayang ?

normal thing normal phenomenon when a girl cry because her girlfriend steal her diary . because her boyfriend hurt her and said "i found a new one . she's cute and has a big eyes , bla bla bla". ngongok ! kasi campak dalam mulut buaya je lelaki macam ni . tetibe

2 comments:

aishah alkaff said...

nak letak lagu blog same boleh tak? tak mampu nak lagu lain lah HAHAHA

i'm gleegorgeous said...

letak ajeeeeeeeee :)