15 May 2011

%kenapa kawan2 saya suka bagi jawapan yang sama%

salam ..
aku memang pelik dengan apa yang jadik neyh . aboley lar di katekan aku ny dah nak genap 3bulan single mingle ny ha . aku pon , buad mase ny tak berhrap sangat nak ade sape2 sebab aku suka petik dari kate2 nashrin uh .. fobia cinta .. tapi tak bape sangat kodd .
yang si linda ny plak , same jew macam tasnim , my bby pyqa , lagi sape aku tak ingat ..
masing2 suggest aku couple gan mamt ny . adush 50/50 !! haha ngade2 larh kau pyka !
tak sangke lynda akan kap 'mereka' SWEET . bagos arh linda . kau memang bukan blind colours ...






so , kau nak buad ape pyka ? 
terjun tingkap bb tak tahan ngok muke sweet mereka . haha entah larh .
ta pew2 ,, aku akan stay single selagy termampu ,, hahaha . gatal !  ta de larh
aku dah bet gan cousin aku fatin , kutep and mael mmber la aku yang dowg akan blnje pizza lau aku tak
couple sampay hjung tahun ny .
huh aku ape lagii . no hal lar bro .. keje senang je tuh ...kodd !

untuk name yang aku line merah tuh name someone yang tak tau nak kate ape eak .
tak nak larh mention2 kat sini , anty dia bising sakan larh nyah  macam bising ayam kokok pagi2 . susah den .

2 comments:

haruhikumiko said...

ha! tak bgtwu aq pon =(

gleegorgeous said...

kau tak de mase aku on9 gn dak2 ny .
anty aq gtw kw !