15 May 2011

k3sah c!ntan r3nion tapy dah ov3r

aku seronok yang amt giler berok semalam sebab dapat lari dari umah and pegi reunion . lari dengan kebenaran ma and pa aku . aku dapat balik ketemui mmber lame aku kat sane and especially my baby , pyqa seroun . miss u babe ! 

aku tak tau nape sampai je sane aku carik someone ! OMG ! kenape lah miang tebu basi sangat ny . mata dah tak bleh nak disiplin lagi dah ny . mate tahu nak keranjang je arn , mule larh carik mangse dan teeet ! i see it ! around the people and beside the produa kenari merah lambang labah2 . tengok sekejap jew , tak ley lame2 juling air anty macam peah lepas pky lens .

dalam kfc bandar tenggara tuh aku mengilai bersama mereka dan tiba2 rasa macam dah kenyang . aku berjalan meuju ke sink yang tertanam di tempat sebelah meja kaum Adam . terpaksa lah melangkah dengan berat hati seberat badan ini . tiba2 dengan rasa terkejutnye aku perasan sebelah aku ada lembaga . OMG ! aku tak tau nape aku malu yang amat mase tuh . dy punn say 'hye' . aku juz boley tayang lesung pipit and trus masuk bilik air . mase lepak kat lua kfc dy tnye 
"kau suruh mak datang sini ea ?"
"tak lah aku yang nak datang sana"
"pehh !"
oh , aku tau signal free kau tuh . maknenye JANGAN DATANG  kann ? alar , nak jumpe mak kau bukan kau . tapy ade siket arh . hadush dah datang miang keladi bunting dy ni . sabor pyka !

mase kat ioi mall , aku tak tahu aura dragon ball mane entah tibe2 datang untuk bagi aku berkata-kata dengan dia . bukan aku yang gatal ea , dy yang datang tiba2 
''pyka sikit air'' .
aku dengan suka hati bagi lah . kang mati plak anak orang bb kempunan coll blog perisa apple aku ny .  pastuh dah sedap pekena coll blog aku dy datang kat aku tapy coll blog uh pas kat mmber2 dy . hampeh !
"kau tolong tepon mak cakap aku kat ioi and balik tak tau bile tapi lambat"
"ok !"
tapy baru aku tau kedit aku ketandusan dan terkedek-kedek jalan jumpa dia mintak pinjam fon . 
"pinjam fon . nak tepon mak"
"jangan tengok gambar"
ok , ak upon rase macam terkejut sebab bile mase dy ade pengganty selepas SL . ok , cilex .... jangan pandang fon . letak je dekat dgn gegendang telinge .. dah abis tepon ! aku pon dengan sengaja pandang wallpaper dy . mak ai ! cam tak nak terkejot babun aku kat situ . minah mane pulak ni ! tangan dah menggigil , otak tak pikir ape . pasaan jgn tanye ;arh kann . pegi kat dy dengan muke damai dan tak berdosa . 
"abah cakap anty dia tepon balik"
"tak pew kau pegang jew tepon ny"
ha ! suruh aku pegang ? memang menempah satu spana untuk MENGGODEH . aku pon dengan bangganye bukak gallery ang sekali lagi wow ! sape neyh ?? haisssh lelaki ni ..

aku tak tahu apa nak buad dan duduk diam . sambil kadang2 mata tak ikut peraturan ni sebok carik mangsa untuk santapan nurani . berminit kemudian baru pulang kan barang puaka bagi aku uh .

maken lame bontot maken panas and rasa kematu mula menyelubungi . aku pon amek angin kat luar . jalan2 tibe2 ade dia gah naik tangge bergerak . aku buad tak nmpak and amek sit dekat2 situ . dengan harapan ade yang sudi teman . harapkan dia pon ade ,,, sikit ! tiba2 ade orang cuit aku . pastuh sibuk nyelit sebelah . tak tau nape tempat yang bley letak sebelah je bntot uh yg dy pilih . padahal sebelah kanan aku kosong .
"hai,sorang jew"
"tak lar berdua"
"oh yeke, bertige lah" "aku masuk dalam dulu ea?"
tak cakap banyak and tengok dia berlalu tanpa pusing belakang . hahas . ta pela . tapy kenapa dia datang , sibuk betollarh . baru nak berangan . grr ! 

adush , di sebabkan kau, malam ny aku dah mule jadik minah karat balik . bukak balik folder yang dah lame aku tak bukak tuh . 
|
|
|
\/

fucking perfect love 
tak tau nape tulis camtuh .. inspired by song i heard last month !
  

2 comments:

haruhikumiko said...

kw post kat sini kantoi la godeh nset die =P ape laah..

gleegorgeous said...

aku mmg sengaja bg dy tahu .